Elazığ'da İki Kuaför Bir Günlük Gelirlerini Mehmetçiğe Bağışladı

Elazığ’da kuaförlük yapan Adem Akın ve Mehmet Güner, bir günlük kazançlarını Mehmetçik Vakfına bağışladı.

Elazığ'da İki Kuaför Bir Günlük Gelirlerini Mehmetçiğe Bağışladı
Elazığ’da kuaförlük yapan Adem Akın ve Mehmet Güner, bir günlük kazançlarını Mehmetçik Vakfına bağışlayarak ‘Zeytin Dalı Harekatı’na destek verdi. Dükkanlarını Türk bayrağı ile donatan kuaförler, asker kıyafet giyerek tıraş yaptı. Afrin’deki askerlere destek olmak istediklerini belirten Adem Akın, “Afrin’deki askerlerin maddi olarak bir desteğe ihtiyaçları olmadığını biliyoruz. Ama burada boş durmadığımızı, onlara yardım ettiğimizi, onların hep aklımızda olduğunu bilsinler istiyoruz. Tabii ki sadece biz değil, tüm esnaflarımızın böyle bir kampanyada bulunmasını istiyoruz. Böyle bir destekte bulunmalarını istiyoruz. Bu gelen tüm gelirleri Mehmetçik Vakfına bağışlayacağız. Allah nasip ederse yarın Ziraat Bankasında hesaplarına atacağız” dedi.

Adem Akın ile birlikte böyle bir karar aldıklarını ifade eden kuaför Mehmet Güner ise, “Biz ortağımla beraber böyle bir karar aldık. Destek amaçlı kampanya başlattık. Bunları diğer esnaflarımızdan da bekliyoruz. İnşallah onlar da böyle bir etkinlik yaparlar. Mehmetçiklerimizin maddi bir sıkıntılarının olmadıklarını biliyoruz. Yine de bizi yanlarında hissetsinler. Biz üstümüze düşen görevi yapmaya hazırız. Allah onların yardımcıları olsun. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.

Kuaförlerin bir kampanya yaptığını ve kendisinin de bundan haberdar olarak kuaföre geldiğini dile getiren müşteri Hacı Demirtaş, “Aslında bugün tıraş olmaya niyetim yoktu. Açıkçası bir nebze bizim de katkımız olsun diye bugün tıraş olmaya karar verdim. Arkadaşlarımı kutluyorum. Aslında bunun Türkiye geneline yayılması lazım. Bizim de maddi ve manevi ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız. Ancak elimizden bu kadar gelebiliyor. Biz de bu şekilde destek olmak için bugün tıraş olmaya karar verdik. Arkadaşlarımı kutluyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA