SP'den MASTÖB'e Ziyaret

Saadet Partisi Battalgazi İlçe Teşkilatı yöneticileri, Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Malatya Şubesini de ziyaret etti.

SP'den MASTÖB'e Ziyaret
Ziyarette konuşan MASTÖB Malatya Şube Başkanı Murat Cengiz, kongre sürecini tamamlayan Saadet Partisi’nin yeni yönetimine başarılar dileyerek, “Bizler Malatya’mım menfaatleri için kim bir taş üstüne taş korsa her zaman yanındayız. Her defasında söylüyorum. MASTÖB olarak bizler kurulduğumuz günden bu güne her türlü siyasi parti ve oluşuma eşit mesafedeyiz. Malatya’nın menfaat ve çıkarları korunmak şartıyla herkesle bir araya geliriz. Bizim için asıl olan Malatya’nın birliği ve beraberliğidir. Bizleri ziyaretinizden dolayı şahsım ve yönetimim adına sizlere başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Saadet Partisi Battalgazi İlçe Başkanı Abuzer Göğüs ise Malatya’nın birliği ve beraberliği için her zaman çaba sarf ettiklerini belirterek, “Sivil toplum örgütlerini çok önemsiyoruz. STK’lar toplumun asıl temsilcileridir. Ama maalesef günümüzde bazı STK’lar gerçekleri söylemiyorlar” dedi.

Türkiye’nin düşünce ve inanç yönünden zenginliği olan bir ülke olduğunu ifade eden Göğüs, “Herkes farklı farklı etnik köken ve inanışa sahiptir. Buda ülkemizin zenginliğidir. Siz MASTÖB olarak bu zenginliği uzun zamandır sağlamış ve toplumun örnek sivil toplum Örgütlerinin başında gelmektesiniz. MASTÖB’de gördüğüm Malatya ve Türkiye için bir örnek model yapı var. Bizleri kabul ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA