Genç Yeşilay Kulübü, Minik Öğrencilerle Buluştu

Kırklareli Üniversitesi Genç Yeşilay Kulübü, 1-7 Mart Yeşilay Haftası dolasıyla anaokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Genç Yeşilay Kulübü, Minik Öğrencilerle Buluştu
Kırklareli Üniversitesi Genç Yeşilay Kulübü 1-7 Mart Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında, Kırklareli Gazi Mustafa Kemal Anaokulu, Atatürk Anaokulu ve Yayla Ayçiçeği Anaokulunu ziyaret ederek toplamda 180 öğrenciye bir araya geldi.

Kırklareli Üniversitesi Genç Yeşilay Kulübü Başkanı Elif Demet Palasoğlu, Yeşilay Haftası münasebetiyle minik yaştaki öğrencilerle bir araya gelerek hem eğlendiklerini hem de küçük yaştaki çocukları bilgilendirdiklerini ifade etti.

Palasoğlu, “Ufak yaşta başlayan kötü alışkanlıkları engellemek adına minik arkadaşlarımızla etkinlikler yaptık. Şarkılar söyleterek, oyunlar oynatarak, boyama ve puzzle etkinlikleri yaptırarak, rozet, bileklik, şapka, balon, boya kalemi, boyama kitabı, kuru boya, kum boyama seti gibi çeşitli hediyeler vererek hem eğlendirdik hem bilgilendirdik. Anaokulları öğretmenlerinden tam destek olan etkinliğimizde sağlıklı yaşama dikkat çekildi. Miniklerin sağlıklı yaşamak için bir nedeni varken biz Kırklareli Genç Yeşilay Kulübü Gönüllülerinin ise, gönüllü olmak için bir sebebi vardı. Kırklareli Genç Yeşilay Kulübü öğrencileri olarak bilgilendirirken hem eğlendirdik hem de çocukluklarla çocukluğumuza dönerek güzel bir gün geçirdik” dedi.

Kırklareli Genç Yeşilay Kulübü Gönüllülerinden Rumeysa Kaya ise, “Biz gençler olarak, ufak yaşta bulunan çocuklara sağlıklı yaşamın önemini anlatmak için çeşitli şekillerde etkinliklerimizi yapmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA