Ardahan Belediye Başkanı Köksoy'dan AA'ya Ziyaret

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Anadolu Ajansının Ardahan Bürosunu ziyaret etti.

AA Ardahan muhabiri Günay Nuh'tan çalışmalar hakkında bilgi alan Köksoy, AA'nın Ardahan'da bürosunun olmasının önemine dikkat çekti.

AA'nın Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla halkın kurtuluş mücadelesini duyurmak amacıyla kurulduğunu belirten Köksoy, "Bugün ise, gerek ülke gerekse de dünya çapında önemli bir görev ifa ediyor. Suriye'de, Irak'ta, Afrin'de Anadolu Ajansı, doğru ve tarafsız haberleriyle önemli bir görev üstlenmiştir. Son yıllarda yaptığı başarılı çalışmalarıyla tanıyoruz." dedi.

- Zeytin Dalı Harekatı

Zeytin Dalı Harekatında terörle mücadele eden Mehmetçiğe başarılı olması için dualarını esirgemediklerini dile getiren Köksoy, "Toplum olarak yediden yetmişe harekatı destekliyoruz. Millet olarak birçok belanın üstesinden geldiğimiz gibi Afrin'de de terörün üstesinden gelinecek. Kim neye hizmet ederse etsin, Mehmetçik vatanı ve milleti için odada, biz de millet olarak Mehmetçiğin yanındayız. Mehmetçik bilsin ki, bu millet maddi ve manevi onları yalnız bırakmadı, bırakmayacak." ifadelerini kullandı.

AA'nın Zeytin Dalı Harekatı'nda toplumu doğru haberlerle bilgilendirdiğini, bu nedenle önemli bir görev üstlendiğini belirten Köksoy, AA'ya başarılar diledi.

Kaynak: AA