AK Parti Yağlıdere Kadın Kolları Başkanlığına Karakuşlu Seçildi

AK Parti Yağlıdere Kadın Kolları Başkanlığına Ayşe Karakuşlu tekrar seçildi.

İlçedeki bir tesiste yapılan ve tek listeyle gidilen seçimde 383 delegeden 260'ı oy kullandı. Oyların tamamını alan Karakuşlu yeniden başkan seçildi.

Karakuşlu, kongrede yaptığı konuşmada, kendisini bu göreve layık gören parti üyelerine teşekkür etti.

Göreve geldikleri ilk günden itibaren Yağlıdere'de kadın kolları olarak gönül kapılarını çaldıklarını, evlere girip insanları dinlediklerini ifade eden Karakuşlu, şunları söyledi:

"Girdiğimiz tüm seçimlerde bunun karşılığını aldık. Aynı hızla 2019 ve 2023 hedeflerine gideceğiz. Yine kapıları çalacağız, yine gönüllere dokunacağız. İnanıyorum ki Allah'ın izniyle Cumhurbaşkanımıza Yağlıdere'den güçlü bir ses göndereceğiz. Göreve geldiğimiz günden itibaren bugüne kadar birlikte çalışma fırsatı bulduğum tüm teşkilat mensuplarıyla bizlerden desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Yeni dönemde birlikte yol alacağım arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.''

Kongreye Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, Üçtepe Belde Belediye Başkanı Harun Öztürk, AK Parti Giresun İl Kadın Kolları Başkanı Berrin Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Bayram Durdu, İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Bayram, Fikret Karaaslan ve partililer katıldı.

Kaynak: AA