Marmara'nın En Beğenilen Belediye Başkanı Oldu

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Belediye Başkanları Birliği tarafından gerçekleştirilen 1’inci Geleneksel En Başarılı Belediye Başkanları yarışmasında aldığı en çok oyla, Marmara Bölgesinin en iyi belediye başkanı olarak belirlendi.

Marmara'nın En Beğenilen Belediye Başkanı Oldu
Belediye Başkanları Birliği tarafından düzenlenen "1’inci Geleneksel Belediye Başkanları Ödülleri" töreni ile Türkiye’nin en iyi belediye başkanları ödüllerini aldı. Çok sayıda davetlinin katıldığı törende 61 belediye başkanı ödüle layık görüldü.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, almış olduğu ödüle ilişkin yaptığı açıklamada; Bilecik’in ve Bilecik Belediyesi’nin Marmara Bölgesinin gururu olduğunu belirterek, "Bugün ‘Marmara’nın İncisi’ olarak adlandırdığımız şehrimizin, bu sözünü taçlandıracak bir ödülü hemşehrilerimiz adına almanın haklı hazzı ve mutluluğunu yaşadık. Belediye Başkanları Birliği’nin Türkiye genelinde yapmış olduğu anket sonucu, 7 bölge arasında Marmara’nın En Beğenilen İl Belediye Başkanı olarak seçilerek Bilecik’imize bu anlamda hep birlikte el ele gönül gönüle gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştirmeye devam ettiğimiz hizmetlerin ulusal anlamda ödüle layık görülmesi bizleri de daha iyisi daha güzeline ulaşmak adına doğru hedeflerimizin olduğunun bir göstergesi. Biz de bu hizmet aşkımız ile İlimizi ileriye taşıyacak çalışmalarımızı var gücümüzle gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Değerli hemşehrilerimiz başta olmak üzere, 14 yıl boyunca hizmet noktasında omuz omuza çalıştığımız, gece gündüz demeden çalışan başkan yardımcılarımız, meclis üyelerimiz, birim müdürlerimiz ve değerli çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum’’ dedi.

Kaynak: İHA