Bölgenin En Beğenilen Belediye Başkanı İrfan Dinç Seçildi

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Türkiye Belediye Başkanları Birliği’nin sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiği halk oylamasında "İç Anadolu Bölgesi’nin En Beğenilen İl Belediye Başkanı’ seçildi.

Bölgenin En Beğenilen Belediye Başkanı İrfan Dinç Seçildi
Dinç’e ödülünü Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz takdim etti.

Vatandaşların sosyal medya üzerinden kullandığı oylar sonucu İç Anadolu Bölgesi’nin en beğenilen belediye başkanı ödülünün sahibi olan Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı’yı marka şehir yapmak ve sadece gezilecek değil aynı zamanda yaşanacak bir şehir standartlarına getirmek için her alanda çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

Çankırı Belediye Başkanlığı görevini 14 yıldır yürüttüğünü belirten Dinç, vatandaşların kendilerine olan desteğinin artarak devam etmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek kendisini bu ödüle layık gören vatandaşlara ve şehrin yönetimini birlikte paylaştığı hemşehrilerine teşekkür etti. Dinç, aldığı ödülün mutluluğunu sosyal medya üzerinden yine hemşehrileri ile paylaşarak "Halkımıza hizmetkâr olmaya devam edeceğiz" dedi.



Dinç’in temalı kütüphanelerine ayrıca ödül

Türkiye Belediye Başkanları Birliği’nin düzenlediği gece heyecanlı görüntülere sahne oldu. Milli Eğitim Bakanlığı Şura Salonunda gerçekleştirilen törende Türkiye’nin 7 bölgesinden toplam 35 Belediye Başkanına ödülleri verilirken, ikinci tur oylaması sonucu Türkiye’nin en beğenilen 5 belediye başkanı da ödüllerini aldı. Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Temalı Kütüphaneler Projesi ile Jüri Özel Ödülleri kapsamında Çankırı’ya bir ödül daha kazandırdı. Dinç; Uçak, Tren ve Gemi Kütüphaneler sayesinde kitap okumayı özendirerek "Çankırı’da kitap okumayı sevmeyen çocuk kalmayacak”diye konuştu.

Kaynak: İHA