Başkan Cavit Erdoğan Açıklaması İçme Suyu Projemiz Tüm Hızıyla Devam Ediyor

İsale hattı ve şebeke içme suyu inşaatında incelemelerde bulunan Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı.

Başkan Cavit Erdoğan Açıklaması İçme Suyu Projemiz Tüm Hızıyla Devam Ediyor
Pazarlar Belediyesi tarihinin en büyük yatırımının hızla devam ettiğini belirten Erdoğan, "İsale hattı ve şebeke içme suyu projemiz kış şartlarına rağmen tüm hızıyla devam ediyor. 18 ayda bitirilmesi hedeflenen isale hattı ve şebeke içme suyu inşaatı yapım işinde 10 bin metresine ulaşılarak yaklaşık yarısı tamamlandı. Ayrıca su depolarının da yapımı devam ediyor. Su depolarının ilki olan 50 tonluk depo tamamlandı. İsale hattı ve şebeke içme suyu inşaatında sağlıklı ve son teknoloji borular kullanılıyor. Kazandırdığımız yeni projeyle hem güzergahı değiştirdik hem mesafe kısaltıldı hem de elektrik kullanımında tasarruf sağlayacağız. Yapılan planlama ile TOKİ evlerinin de rakım problemini çözmüş olduk. Böylece her yönü ile ekonomik adımlar atmış olduk" dedi.

İsale hattı ve şebeke içme suyu inşaatının 2018 yılı içerisinde tamamlanmasının planlandığını ifade eden Başkan Erdoğan, "İşimiz imkanlar dahilinde İlçemizin sıkıntılarına çözüm üretmek, hayatı kolaylaştıran adımlar atmaktır. Yapıcı ve iyi niyetli eleştirileri daima dikkate alıyoruz. İstişarelerle doğruları yapmaya gayret ediyoruz. Bizlere destek veren herkese teşekkür ederiz. Sizler bizi, bizde işimizi takip ediyoruz " diye konuştu.

(MB-EFE)
Kaynak: İHA