Başkan Asya, Öğrencilerin Sevincine Ortak Oldu

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Okullar Arası Futbol Turnuvasında ikinci olmayı başaran Mehmet Zafer Çağlayan İlk ve Ortaokulu öğrencilerine madalyalarını vererek, sevinçlerine ortak oldu.

Başkan Asya, Öğrencilerin Sevincine Ortak Oldu
Okul ziyaretleri kapsamında Mehmet Zafer Çağlayan İlk ve Ortaokuluna giden Başkan Asya, öğretmenlerle hasbıhal ederek öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin yoğun ilgi ve sevgi gösterisi ile karşıladığı Başkan Asya, onlarla yakından ilgilenerek eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Başkan Asya’nın ziyareti okul yönetimi tarafından düzenlenen programa denk gelmesi ise renkli görüntülere sahne oldu. Okullar Arası Futbol Turnuvası küçükler kategorisinde il genelinde dereceye giren Mehmet Zafer Çağlayan İlk ve Ortaokulu öğrencilerini tebrik eden Başkan Asya, ikincilik kupasını onlarla birlikte havaya kaldırdı. Daha sonra Başkan Asya; Başkan Yardımcısı Abdullah Avcı ve Okul Müdürü Sabahattin Lale ile birlikte başarılı öğrencilere madalyalarını dağıttı.

Başkan Asya, burada yaptığı açıklamada, “Hemen hemen her gün öğretmenlerimizle hasbıhal etmek üzere okullarımızı ziyaret ediyoruz. Burada belediye hizmetlerini kendilerine anlatarak fikir ve önerilerini alırken, başarılı öğrencileri de ödüllendiriyoruz. Mehmet Zafer Çağlayan Okulunu ziyaretimiz, okul yönetimi tarafından kendi aralarında yaptığı bir programa denk geldi. Futbol turnuvasında dereceye giren öğrencilerimizin sevincini birlikte paylaştık. Umarım hayatlarının her anını böyle başarılarla süslerler. Bu vesile ile bir kez daha öğrencilerimize başarılar diler, onların iyi bir seviyeye gelmesi için fedakarca çalışan öğretmenlerine şükranlarımı sunarım” dedi.

Kaynak: İHA