UEDAŞ 'Kanımızda Kahramanlık Var' Diyor

Güney Marmara Bölgesi’nde elektrik dağıtım hizmeti veren Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ), Kızılay işbirliği ile kan bağışı kampanyası düzenledi. Şirket bahçesinde düzenlenen kan bağışı etkinliğine UEDAŞ personeli yoğun ilgi gösterdi.

UEDAŞ 'Kanımızda Kahramanlık  Var' Diyor
Limak Holding’in Enerji Grubu şirketlerinden UEDAŞ, elektrik dağıtım hizmetlerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de öne çıkıyor. Kurulduğu yıldan bu yana kurumsal sosyal sorumluluk bilinciyle hareket etmeye özen gösteren firma gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk ve sponsorluk projeleri ile çevre, eğitim, sağlık, kültür, sanat ve spor konularına da destek oluyor.

Kan bağışı farkındalığına destek

Sosyal sorumluluk kapsamında kan bağışı kampanyasını belli periyotlarla şirket merkezinin olduğu Bursa ve diğer hizmet illeri olan Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da gerçekleştiren UEDAŞ kan bağışı konusunda farkındalık oluşturmayı amaçlıyor.

UEDAŞ’ın Merinos’ta bulunan genel müdürlük binasının bulunduğu kampüse gelen Kızılay Kan Merkezi mobil aracı uzman hekim eşliğinde, bağışçılara herhangi bir sağlık problemi yaşamamaları için test yapıldı. Kan bağışı etkinliğinde kan vermeye uygun olan personel ve gönüllü vatandaşlar katıldı.

Kan vermeye uygun olan kişilerden alınan kan, Türk Kızılay’ına bağışlandı.

Yapılan açıklamada “Kan sürekli bir ihtiyaç, bir gün herkesin acil kan ihtiyacı olabilir. Bu bilinçle amacımız kan bağışını yaygınlaştırmak ve ülke genelinde ihtiyaç sahiplerine destek olmak. Kan verme konusunda personelimizi bilgilendiriyoruz. Katılan personelimize duyarlılıkları için teşekkür ediyoruz. Kan bağışına destek vermeye devam edeceğiz” denildi.
Kaynak: İHA