Balıkesir'de Evi Yanan Aileler Yararına Konser

Edremit Körfezi'nde son 3 ayda evi yanan 5 aileye katkı sağlamak amacıyla sosyal sorumluluk projesi geliştiren Edremit Türk Müziği Konservatuar Derneği, ücretsiz halk konseri düzenleyerek, mağdur ailelerle hayırsever vatandaşları bir araya getirdi.

Şükrü Tunar Kültür Merkezi'nde, yaklaşık 500 kişinin katıldığı konserde, Edremit Türk Müziği Konservatuar Derneği Başkanı Fatma Dilara Kaya sevilen eserleri seslendirdi.

Şarkı ve türkülere eşlik eden vatandaşlar, konser arasında evleri yanan ailelerle bir araya geldi ve onlara maddi ve manevi destekte bulundu.

Dernek başkanı Kaya, burada yaptığı açıklamada, gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projesinin örnek teşkil etmesini istediklerini söyledi.

Güzel bir konser gerçekleştirdiklerini belirten Kaya, "Edremit Kaymakamlığı ve Edremit Belediyesi tabii ki bu ailelere yardımlar yaptı. Bizler de halk olarak onların yanında olduğumuzu göstermek istedik. Mağdur ailelere yardımcı olmak, onlara moral vermek istedik." dedi.

Burhaniye'de çıkan yangında evi yanan Cem Erdur da "Burada yapılan etkinlik için derneğe ve duyarlı halkımıza çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir yardımlaşma var. Bunlar ülkemizde olması gereken yardımlaşmalar. Tabi insanın başına gelince anlıyor zorlukları. Bundan sonra biz de yapılacak olan tüm yardımlaşma etkinliklerine katılacağız ve destekleyeceğiz." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA