Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci Açıklaması 'Gelecek Adına İnisiyatif Alacağız'

Kırşehir’de Belediye çalışmaları hakkında faaliyet sunumları ile toplumun her kesimine ulaşan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti Kadın Kolları Başkanlığına yaptığı bilgilendirmede Kırşehir’in geleceği için inisiyatif alacaklarını söyledi.

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci Açıklaması 'Gelecek Adına İnisiyatif Alacağız'
Halkla bütünleşmiş bir anlayışı benimseyerek çalışmalarda bulunduğunu anlatan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Her düzenli yıl olarak dokuz yıldır aksatmadan faaliyet sunumlarımızı gerçekleştiriyoruz. Ocak ayından başlayarak Nisan ayına kadar toplumun farklı kesimleri ile bir araya geleceğiz.

Bizler toplumu her kesimine ulaşmaya çalışıyoruz. Faaliyetlerimizde halkla ilişkiler arasında bana en etkili olanı hangi derseniz bu faaliyet sunumlarını söylerim. Kendimize rehber edindiğimiz bir sözümüz var. Halkı dinlemeyen siyasetçiler, gemiyi karaya oturtmaya mahkumdur.

Eğer siz halkın ne istediğini ve ne istemediğini bilmezseniz o zaman kendinize doğru politikalar belirleyemezsiniz. Biz dokuz yıldır faaliyet sunumlarımızdan o kadar çok faydalandık ki yılda bir defa da olsa toplumun farklı kesimleri ile bir araya gelerek çalışmalarımızı anlatıyoruz"dedi.

Siyasi parti ve STK ayrımı gözetmeksizin çalıuşmaların anlatıldığı bilgilendirme toplantılarında Kırşehir’in geleceği için de inisiyatif aldıklarını belirten Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Toplumun her kesimini ayrım yapmadan sendikalar, sivil toplum örgütleri, muhtarlar ve üyeleri, siyasi partiler, yani herkesi dinleyerek kendimize doğru istikamet çizme fırsatını buluyoruz.

Çünkü eğer kapalı kapılar ardında 3-5 kişiyle oturup karar verme gibi bir yol seçersek o zaman yalnızlaşırsınız ve doğru karar veremezsiniz. Bizler hep çarşıdayız. Sizlerin arasındayız. Şehrimizi her yerde en iyi şekilde temsil etmeye gayret ederken de sizlerin görüşlerini alıp kendi istikametimizi ona göre çizip doğru yolda ilerlemek için bu toplantılar gerçekten çok faydalı oluyor.

Dedikodunun gündem belirlediği değil, hizmetin ve yapılan işin şehre katkının konuşulduğu bir şehir olmamız lazım. Bu şehrin kaderini dedikoduculara mahkûm etmeyeceğiz. Biz bir hizmet çıtası koyduk, bundan sonra gelecek her kes bizden daha fazla üretmek zorunda ki toplumun gözüne girsin. Dokuz yıldır kimseye kin gütmeden ama duruşta sergileyerek dikleşmeden dik durarak yaptığımız işin hakkıyla yapmak istiyoruz.

Kırşehir’in geleceği adına biz inisiyatif almaya devam edeceğiz. Bu şehir hepimizin, bu şehir güzelleştikçe bundan fayda görüyoruz. Yaptığımız projeleri MHP’li,CHP’li bana oy veren de kullanıyor veremeyen de kullanıyor.

Kendi şehrimiz de STK’larla, iş adamları ile Kamuda görev yapanları ile, Siyasetçileriyle, İdarecileriyle birlik olarak hareket etmemiz son derece önemli. Bizim konuşamayacağımız ve cevap veremeyeceğimiz hiçbir şey yok. Hep çarşıdayız ve halkımızla iç iç içeyiz" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA