Başkan Şahin, Müdür Yalçın'la Bir Araya Geldi

Bilecik’in Osmaneli İlçe Belediye Başkanı Münür Şahin Eskişehir Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (OEDAŞ) Bölge Müdürü Muzaffer Yalçın’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Şahin, Müdür Yalçın'la Bir Araya Geldi
Bilecik’in Osmaneli İlçe Belediye Başkanı Münür Şahin Eskişehir OEDAŞ Bölge Müdürü Muzaffer Yalçın’ı makamında ziyaret ederek istişarede bulundu.

Ziyaret sonrası kısa bir açıklama yapan Başkan Şahin, “Osmaneli de yapmakta olduğumuz yatırımlar için gerekli olan enerji yatırımlarımızı da takip ediyoruz. Eskişehir Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (OEDAŞ) Bölge Müdürümüz Muzaffer Yalçın ile makamında görüşerek devam eden yatırımları gözden geçirdik. Geçen yıl Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesislerini elektriğe kavuşturmuştuk. Şehitler Parkımızda hatların yer altına alınması, yeni aydınlatma sistemini OEDAŞ ile tamamlamıştık. Şu anda, OEDAŞ ile yürüttüğümüz projelerimiz, Yeniden düzenlediğimiz Osmaneli şehir içi 4 buçuk kilometre bölünmüş yol yatırımlarımızda, orta refüj aydınlatması ve çevre aydınlatması projesinin hızlandırılması. Sanayi parsellerimizin enerji ihtiyacının karşılanması için imar planımız içerisinde kalan alanların enerji ihtiyacının ihale edilerek sanayicinin önünün açılması. Otogar- hal yatırımınız için artan enerji ihtiyacımız için gerekli trafo alt yapısının hazırlanması ve trafo konulması. Şehir içinde yer altına alınan elektrik hatları yüzde 70 civarında. Yer altına alınacak elektrik hatları sit alanından başlayarak 2019 sonuna kadar tümden tamamlanmış olacak. Eskişehir Bölgesi OEDAŞ Direktörü Muzaffer Yalçın ve eski Bilecik OEDAŞ il Müdürü Ali beye enerji yatırımlarımıza destekleri için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA