Milletvekili Yeşildal, Altınözü'nde Partililerle Buluştu

AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, Altınözü ilçesinde partililerle bir araya geldi.

Milletvekili Yeşildal, bir kafede düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti'nin Altınözü'ne çok büyük destek verdiğini söyledi.

Ülkeyi seven insanlar olarak rozetlerini çıkarıp yerine bayraklarını koyduklarını belirten Yeşildal, şöyle devam eti:

"Mesele memleketse gerisi teferruattır' sözünün uygulandığı safhaya girdik. Bu ülkeye aşık her unsurla omuz omuza verdik. Ülkenin bekası noktasında önce milletim sonra partim diyen herkesle omuz omuza ilerleyeceğiz. Buradan huzurlarınızda MHP lideri Devlet Bahçeli ve tüm partililere teşekkür ediyorum. Türkiye'nin resmi Altınözü'dür. Safları daha sık tutacağız. Bu millete nasıl layık oluruz biz bunun peşindeyiz. Altınözü'müzün insanı kimin samimi olup olmadığını ayırt edecek ferasete sahiptir. 2014'ten bu yana Altınözü cezalandırıldı. Biz yetkimizde olmamasına rağmen ilçe belediyesi ve yatırım koordinasyon merkezini devreye sokarak yolları yapıyoruz. İlçemizde önemli çalışmalar oluyor. Yatırım programındaki yolların yapımı noktasında karayollarımızı bunaltarak işleri hızlandıracağız."

Yaklaşan 2019 seçimlerinin önemine dikkat çeken Yeşildal, 1 Nisan'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kongre için kente geleceğini hatırlatarak ilçe halkını kongreye davet etti.

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı da ilçede yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Kaynak: AA