Milletvekili Tunç, Kumluca Beldesinde

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti Kumluca belde teşkilatıyla bir araya geldi.

Milletvekili Tunç, Kumluca'da önemli yatırımlar yaptıklarını, Kumluca Çayı ve yan dereleri taşkın koruma çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

Abdipaşa-Kumluca yolunun yatırım programına alındığını, Kumluca'nın en önemli problemi olan Kozcağız-Kumluca büyük bölümünün de tamamlandığını ifade eden Tunç, şöyle konuştu:

"Kumluca'ya lise binası kazandırdık, İmam Hatip Ortaokulunu açtık. Spor tesisleri için gerekli ödenekleri aktardık. Belde de Bartın Üniversitesine bağlı meslek yüksekokulu açılması ile ilgili talebinizi Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun'a ulaştırdık. Kumluca Yatılı İlkokulu ve Ortaokulunun Meslek Yüksekokulu olması için Kumluca halkının yoğun bir talebi olduğunu ve buradaki binanın değerlendirilmesi için gerekli girişimleri yaptık."

Toplantıya, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can, İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Güney ile teşkilat mensupları katıldı.

Kaynak: AA