Gediz Belediyesi'nden Spor Kulüplerine Destek

Gediz Belediyesinin ilçede faaliyet gösteren spor kulüplerine maddi destekte bulunduğu bildirildi.

Gediz Belediyesi'nden Spor Kulüplerine Destek
Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Yörük, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Arpacı, Belediye Meclis Üyeleri Erol Altıntaş, Muharrem Akçadurak, Osman Yılmaz, Şerif Ahmet Demir, Hikmet Vuran, Mehmet Selim Şentürk ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ali Akbulut “Yerel Buluşmalar” programı kapsamında İlçede faaliyet gösteren spor kulüp başkanları ve yöneticileri ile Gençlik Merkezi’nde bir araya geldi.

İlçede faaliyet gösteren Uluoymak 1 Eylül, Gediz Gençlik, Muhipler Fatih, Dayınlar Spor Kulüpleri Başkanları ve yöneticileri ile buluşan Başkan Saraoğlu, Kulüp Başkanlarına maddi destekte bulundu.

Toplantıda spor kulüplerinin sorunlarını dinleyen Saraoğlu, “Spora ve sporcuya her daim destek olan Belediyemiz ilçemizde faaliyet gösteren spor kulüplerine destek olarak sporda marka ilçe yapmayı hedeflemektedir. Toplantıda kulüplerimize maddi katkının sunulmasından çok bu sorunları birlikte değerlendirerek bilgi alışverişinde bulunduk. Böyle güzel bir görev üstlenen bu spor kuruluşlarının imkânsızlıklar içerisinde boğuştuklarını biliyoruz. Bu bakımdan kurum, kuruluş ve imkânı olan her vatandaşımızın elinden gelen desteği vermesini istiyoruz. Sahalarımızın ve spor tesislerimizin bakımlarını da rutin olarak yapıyoruz. Tüm spor kulüplerimize başarılar diliyorum” dedi.

Amatör Spor Kulüp Başkanları Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu’na, spor kulüplerine ve amatör spora verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.(EFE)
Kaynak: İHA