Of'ta Konferans Salonu Açıldı

Trabzon'un Of ilçesinde hayırsever iş adamları tarafından Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu'na yapılan konferans salonu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Of Kaymakamı Eyüp Fırat, açılış töreninde yaptığı konuşmasında, hayırsever vatandaşların Of'a güzel eserler kazandırdığını belirterek, "Of'ta beni en çok mutlu eden hayırsever vatandaşlarımızın kendi ceplerinden yaptığı bu tür güzel eserler. Nüfusuna ve yüz ölçümüne bakarsak bu konuda belki de ilk sıradadır. Bugün yine aynı hizmet aşkıyla yapılmış bir işin içindeyiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ise, "Dünya var olduğundan yıkılacağı zamana kadar iyiler ve kötüler mücadele edecekler ve iyiler galip geleceklerdir. İyiden yana olan bizler bugünde iyi bir hayır için burada buluştuk. Rabbim hayıra yardım eden vesile olan herkesten razı olsun. Of çok mesafe kat etti ama yeterli bulmuyoruz. Of marka değerini arttırmaya devam edecektir." diye konuştu.

Okul Müdürü Mehmet Soylu da, "Bugün burada açılan konferans salonumuz, yenilenen yemekhane ve mescitlerimizin hizmete sunulması için toplanmış bulunmaktayız. 2015 yılında eğitime başlayan okulumuz kısa zamanda akademik anlamda başarılı olmuştur." dedi.

Konuşmaların ardından salonun açılış kurdelesini protokol üyeleri ve öğrenciler kesti.

Kaynak: AA