AK Parti Trabzon Milletvekili Günnar İlçeleri Ziyaret Etti

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Trabzon'un bazı ilçelerini ziyaret etti.

Maçka, Düzköy, Çarşıbaşı ve Akçaabat ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Milletvekili Günnar, vatandaşları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile yarın gerçekleştirilecek AK Parti Trabzon İl Kongresine davet etti.

AK Parti'nin her kademedeki yöneticileri ve üyeleriyle çok güçlü ve büyük bir aile olduğunu vurgulayan Günnar, şunları kaydetti:

"Bu büyük ve güçlü aile bugüne kadar ülkemize çok büyük hizmetler yaptı, inşallah bundan sonrada yapmaya devam edecek. Bu büyük ailenin başında, herkesin takdir ettiği dünya lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan yarın şehrimize geliyor. Cumhurbaşkanımızı bugüne kadar olduğu gibi hak ettiği sevgi ve coşkuyla karşılayacağımıza inancım tamdır. Sadece ülkemizin değil, dünyadaki bütün mazlum ve mağdurların temsilcisi olan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Erdoğan, halkından aldığı güç ve destekle Afrin'e girme ve bölgeyi teröristlerden temizleme cesaretini göstermiştir."

Günnar, Erdoğan'ın yine halkın vereceği destekle yeni başarılara imza atacağına dikkati çekerek, şöyle devam etti:

"Dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girebilmek ve 2023 hedeflerimize ulaşabilmek için Cumhurbaşkanımıza destek olmak ve çok daha fazla çalışmak zorundayız. Ecdadımızın canları ve kanları pahasına mücadele ederek bizlere bıraktığı bu cennet vatanı gelecek nesillere daha güçlü ve zengin bir ülke halinde bırakabilmemiz için dünya liderimiz önderliğinde tüm gayretimizle çalışmaya devam etmeliyiz."

Kaynak: AA