Vali Sarıfakıoğlulları, 'Recep, Tayyip, Erdoğan'ı Ziyaret Etti

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları'nın, Meliha-Ali Er çiftinin "Recep", "Tayyip", "Erdoğan" adını verdikleri üçüz bebekleri ziyaret ettiği bildirildi.

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Sarıfakıoğulları'nın Giresun Üniversitesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hasta ziyaretleri ve incelemelerde bulunduğu ifade edildi.

Vali Sarıfakıoğulları'nın, 19 Mart Pazartesi günü üçüncü basamak yoğun bakım gerekliliği nedeniyle Rize’den Giresun'a sevk edilen üçüz bebeklerine "Recep", "Tayyip", "Erdoğan" adını veren Meliha-Ali Er çifti ile görüştüğü ve kendilerine hayırlı olsun dileklerini ilettiği kaydedildi.

Açıklamada, 170 yatak kapasiteli hastanenin 10 yataklı erişkin yoğun bakım, 24 kuvözlü yeni doğan yoğun bakım ünitesi ile Giresun ve çevre illerden gelen sevkli hastalara hizmet verdiği ifade edildi.

Kurumda kendi alanlarında uzman 22 doktorun görev yaptığı vurgulanan açıklamada, hastanenin yüzde 95 doluluk oranıyla çalıştığına dikkat çekildi.

Kaynak: AA