Kocaeli'de Kimsesizlerin Güvenliği Belediye Ekiplerine Emanet

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri Türkiye’nin birçok bölgesini etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle sokakta yaşayan vatandaşların mağdur olmaması için sürekli olarak devriye atıyor.

Kocaeli'de Kimsesizlerin Güvenliği Belediye Ekiplerine Emanet
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tüm ülke ile birlikte Kocaeli’yi de etkisi altına alan yoğun kar yağışı sebebiyle harekete geçti. Yolların açık kalması için gece gündüz çalışmaları sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sokakta evsiz ve kimsesiz vatandaşların mağdur olmaması için de sürekli olarak devriye atıyor. Ekipler köprü altları, bankamatik köşeleri, hastane acilleri gibi noktaları yaya ve araçlı ekiplerle kontrol ediyor. Büyükşehir Belediyesi Zabıta ve diğer ilgili daire başkanlığı ekipleri, evsiz ve kimsesiz vatandaşları tespit edince, Büyükşehir Belediyesi Barınma Merkezine ve diğer kurumlara ulaştırıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri soğukta dışarıda kalan mağdur vatandaşlar için Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezini arayarak ihbar edilebileceğini belirtti.

Kaynak: İHA