Şair Nazilli, Başkan Saraoğlu'na Kitap Hediye Etti

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu’nu ziyaret eden Şair-Yazar Mustafa Nazilli, “Sizin Kaleminizden O Gece” adlı şiir kitabını hediye etti.

Şair Nazilli, Başkan Saraoğlu'na Kitap Hediye Etti
Yazar Mustafa Nazilli ve Gediz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kimya Öğretmeni Ayşegül Atar, 15 Temmuz’da halkın duygu ve düşüncelerini yansıtan “Sizin Kaleminizden O Gece” adlı şiir kitabını Belediye Başkanı Saraoğlu’na makamında takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Saraoğlu, “Sadece halktan yazarların ve şairlerin eserlerinin yer aldığı 300 kişiden oluşan “Sizin Kaleminizden O Gece” adlı şiir kitabı ile duygu ve düşüncelerimize tercüman olmuşlardır. Böyle bir eserin ortaya çıkmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Kendilerini kabullerinden dolayı Saraoğlu’na teşekkür eden Mustafa Nazilli, sosyal medyada başlattıkları proje kapsamında Türkiye’nin dört bir yanından birçok kişinin kendilerine 15 Temmuz’a dair yazmış oldukları şiirleri ulaştırdığını, o şiirlerin derlenerek kitap haline getirildiğini belirtti.

(EFE)
Kaynak: İHA