Kartepe 3. Gebelik Sınıfı Ataevlerde Başlıyor

KOCAELİ – Kartepe Belediyesi, Kadın Spor Merkezleri aracılığıyla anne adaylarına hizmet vermek adına Gebelik Sınıfının 3.’sünü Ataevler Mahallesi’nde açıyor.

Kartepe 3. Gebelik Sınıfı Ataevlerde Başlıyor
Kartepeli anne adaylarına spor yapma fırsatı sunulurken aynı zamanda gebeliğe hazırlık ve gebelik süreci ile ilgili eğitim almaları da sağlanıyor. Gebelik döneminde nasıl davranılmalı, psikolojik olarak anne olmaya hazırlık, doğum anında nefes egzersizleri gibi eğitimler veriliyor. İlk olarak Ataşehir Kadın Spor Merkezi ve Köseköy Kadın Spor Merkezlerinde gebelik sınıfları açılırken, 3. Gebelik Sınıfı da Ataevler Mahallesi’nde açılıyor.

Hizmet hakkında konuşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Sağlık alanında Kartepe İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün desteği ile ilklere imza atan belediye olmanın gururunu yaşamaktayız. Tüm anne adaylarımızı spor merkezlerimize bekliyoruz” dedi.

Kartepe İlçe Sağlık Müdürü Harun Arslan ise, “Kartepe Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez’e sağlık alanında yaptığı hizmetler için ve ilçe sağlık müdürlüğüne olan desteğinden dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde de yeni projelerde birlikte çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA