Kaymakam Nasır, Muhtarlarla Toplantı Yaptı

Akseki Kaymakamı Muhammed Emin Nasır, mahalle muhtarları ile toplantı yaptı.

Cevizli Mahalle Muhtarlığında gerçekleştirilen toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Özhan Nacar, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mehmet Kemal Erol ve Akseki'nin doğusunda bulunan 13 mahallenin muhtarları katıldı.

Nasır, yaptığı konuşmada, muhtarlarla sadece toplantılarda değil, her ortamda ve her zaman görüştüklerini söyledi.

Yerel yönetim olarak halka en yakın hizmetleri ilk aşamada sunacak kişilerin muhtarlar olduğuna işaret eden Nasır, emniyet ve asayiş hizmetlerinin de kendileri açısından önemli olduğunu kaydetti.

Nasır, muhtarların devletin en ücra köşelerine hizmet götüren kamu görevlileri olduğunu vurgulayarak, vatandaşların sıkıntılarının muhtarlar tarafından tespit edilerek ilgili kurumlara bildirilmesini istedi.

"Halkın huzur ve güven içinde hayatını sürdürmesi ve herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması adına çok dikkatli olmalıyız." diyen Nasır, muhtarlardan mahallerindeki fakir ve yardıma muhtaçları da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına bildirmeleri gerektiğini söyledi.

Muhtarların istek ve sorunlarını dinleyen Nasır, toplantı sonunda muhtarlara teşekkür ederek sorunların giderilmesi için gerekenlerin yapılmasının takipçisi olacağını dile getirdi.

Kaynak: AA