Milletvekili Şahin Battalgazi'de

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Battalgazi ilçesini ziyaret etti.

Şahin, Battalgazi Esnaf Odası Başkanlığına yeniden seçilen Adil Çulha'yı makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Esnaflara bereketli kazançlar dileyen Şahin, "Esnaflarımızı ziyarette birebir kendilerinin bize ilettiklerini ya da oda başkanlarımızın bize ilettikleri konuyu değerlendiriyoruz. Bu konulara ilgisiz kalma gibi bir lüksümüz yok. İster Cumhurbaşkanımızın, ister Başbakanımızın, ister Bakanlarımız nezdinde elimizden gelen gayreti gösterip, hangi konuda alakalı olursa olsun onunla alakalı elimizden gelen çabayı gösteriyoruz." ifadelerini kullandı.

Eski Malatya olarak da anılan ilçedeki tarihi dokunun sürdürülebilmesi için çalıştıklarını belirten Şahin, hükümetin ecdat yadigarı tarihi eserleri ayağa kaldırdığını kaydetti.

Hem Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün hem de yerel yönetimlerin üzerine düşeni yaptığını aktaran Şahin, şunları ifade etti:

"Battalgazi ilçesi sınırları içerisinde bulunan eski devlet hastanesinin olduğu alanda yeni bir hastane yapılacak. Yakın zamanda kazmayı vurup, çalışmaya başlayacağız. Sıkıntılar giderildi. Eski Malatya bölgemizde burada bir sağlık merkezinin daha donanımlı bir hastane statüsüne dönüşmesi için elimizden gelen gayreti gösterdik.

FETÖ denen alçağın yapmış olduğu bir bina vardı. O binayı burada hastane hizmetlerinin verileceği bir noktada proje çalışmaları vardı. Sıkıntılar vardı ciddi çaba sarf ettik. Orayı da sağlık merkezine dönüştürerek, bu bölgede sağlık hizmetlerinin yerine getirilmesini amaç edindik."

Kaynak: AA