Karabük Valisi Çeber'e Ziyaretler

AK Parti Karabük Gençlik Kolları Başkanı Hasan Şahin ve yönetimi, Karabük Valisi Kemal Çeber'i ziyaret etti.

Valilik toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette konuşan Çeber, ziyaretten dolayı teşekkür ederek, Şahin ve yönetimine başarılar diledi.

Şahin de 5. Olağan Genel Kurullarını yaptıklarını ve göreve başladıklarını belirtti.

- Hakem heyetinden ziyaret

İl Tüketici Sorunları Hakem Heyeti Başkanı ve Ticaret İl Müdürü Ferudun Karataş, Vali Kemal Çeber'i ziyaret etti.

Çeber, ziyarette yaptığı konuşmada, ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Tüketici haklarının korunmasında Tüketici Hakem Heyetine büyük sorumluluklar düştüğünü ifade eden Çeber, tüm tüketicilerin Dünya Tüketiciler Günü'nü kutladı.

- Sporculardan ziyaret

Vali Kemal Çeber, 2-4 Mart 2018 tarihleri arasında İçel'de düzenlenen Trambolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası'nda 13-14 yaş bayanlarda Türkiye Şampiyonu olan Livanur Yalçın, Türkiye üçüncüsü olan Gonca Ural ile 2017-2018 eğitim öğretim yılı okul sporlarında Hentbol İl Birincisi olarak Adapazarı'nda yapılan Türkiye Şampiyonasında katılan Necip Fazıl Kısakürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hentbol Takımını kabul etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse'nin de hazır bulunduğu ziyarette, Necip Fazıl Kısakürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü İzzet Özışık, Beden Eğitimi Öğretmeni Sinan Şener, Trambolin Cimnastik Antrenörü Salih Buğra Karaman ve sporcuları kutlayan Çeber, "Sizlerin spor yapıyor olması bizim için çok önemli, sosyal hayatınızı nasıl yaşadığınız çok önemli. Sonuçları ve başarısı ne olursa olsun spor yapmaktan vazgeçmeyin. Başarılarınızdan dolayı hepinizi kutlarım." diye konuştu.

- LÖSEV'den ziyaret

İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı, Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) Sosyal Hizmet Yönetmeni Özge İzmirli, 7 yaşında lösemi hastalığından kurtulan Kadir Demirhan'ın annesi Esra Özdemir, 17 yaşında lösemi hastalığından kurtulan Esra Ovacık ile bu hastalıktan kurtulan Melis Dönmez, Vali Kemal Çeber'i ziyaret etti.

Çeber, ziyarette dolayı teşekkür etti. İzmirli de LÖSEV'in çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kaynak: AA