Bulanık'ta 'Halk Günü' Toplantısı

Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan, "halk günü" toplantıları kapsamında vatandaşların sorunlarını dinledi.

Kaymakam Uzan, makamında misafir ettiği vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini görüştü.

Uzan, vatandaşlarla beraber olmanın, onların sorunlarına çözüm üretmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Gerekli durumlarda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı çalışanlarının da vatandaşlara yardımcı olduğunu anlatan Uzan, şöyle konuştu:

"İmkan ve mevzuatların ön gördüğü çerçevede dar gelirli tüm vatandaşlara yardım etmeye çalışıyoruz. 'Milleti yaşat ki devlet yaşasın' düsturundan yola çıkarak gönül birliği kurduğu vatandaşlarımızın sorunlarını çözmeye devam ediyoruz. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarının kapıları onlara sonuna kadar açıktır. Devletin yanında olan tüm vatandaşların kaymakamlık makamı olarak her zaman yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz."

Uzan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talebini yerine getirmek ve gereken devlet hassasiyetini uygulamak için herkesin sesi olmaya, yardım elini uzatmaya devam ettiklerini kaydetti.

Uzan, "Göreve geldiğim günden beri ilçemizin huzuru ve kardeşliği için elimden gelen tüm gayreti gösterdim ve her daim göstermeye de devam edeceğim. İlçemizde huzurumuzu ve refahımızı bozacak hiç kimseye aman vermeyelim. Allah huzurumuzu ve refahımızı daim etsin." dedi.

Kaynak: AA