Başkan Dedelioğlu Açıklaması 'Balışeyh Şehir Görünümüne Kavuşuyor'

Kırıkkale’nin Balışeyh İlçesi Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, yapılan yatırımlarla ilçenin şehir görünümünü kazanmasına yönelik alt yapı, üst yapı ve istihdama yönelik çalışmaların hızlı bir şekilde sürdürüldüğünü dile getirdi.

Başkan Dedelioğlu Açıklaması 'Balışeyh Şehir Görünümüne Kavuşuyor'
Adalet ve Kalkınma Partisi Balışeyh İlçe Danışma Kurulu Toplantısı partinin ilçe binasında gerçekleşti. Toplantıda İlçe Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, “Bugün seçilmiş gibi hiçbir zaman halkımızın yanından ayrılmadık, hizmet etmeye devam ettik. Nerede bir cenaze var, nerede bir hasta ziyareti var, vatandaşımızla hep beraber olduk. Bugün itibariyle Balışeyh’te sizin de bildiğiniz gibi çok ciddi yatırımlar var. Balışeyh’te büyük bir alanda revizyon çalışması yapıyoruz. Balışeyh’in bir kimliği olacak, neresi toplu konut alanı, neresi ticaret alanı, neresi savunma sanayi bunları belirleyeceğiz. Bu anlamda ciddi bir mesafe kat ettik. Önümüzdeki hafta inşallah ilçemizde savunma sanayisine yönelik yapılacak bir fabrika için inşaat hafriyatına başlanacak. Tabii, savunma sanayi olduğu için Cumhurbaşkanımızın bu konuda talimatı var biliyorsunuz, Kırıkkale’ye teşvik noktasında. Balışeyh bu anlamda büyük bir ivme kazandı, İl Başkanımızın da destekleriyle inşallah 2018 Kasım’ın da doğalgaza kavuşacağız. Yapılması planlanan fabrika haricinde yine ilçemizde füze bataryası ve roketatar üretimi yapmak üzere başvurular var. Tüm bunlar faaliyete geçtiğinde yaklaşık 1500 kişilik bir istihdam kazandıracağız ilçemize. Bunun haricinde çöp dönüşümüne yönelik bir projemiz var. Alt yapımızı bitirmek üzereyiz. Araç filomuzu tamamladık, artık küçük bir ilçe olmaktan ziyade bir şehir görünümüne kavuşmak yolunda emin adımlarla ilerliyoruz" dedi.

Toplantıya AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, AK Parti Balışeyh İlçe Başkanı Yusuf Akkurt ve çok sayıda partili katıldı.

Kaynak: İHA