Vali Karaloğlu, AESOB Sicil Bürosunu İnceledi

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Sicil Bürosu’nda incelemelerde bulundu.

Vali Karaloğlu, AESOB Sicil Bürosunu İnceledi
Antalya Valisi Münir Karaloğlu beraberindeki, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Antalya İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici, Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, İŞKUR Antalya İl Müdürü Veli Tekkanat, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Çalışkan ile AESOB’u ziyaret etti. Vali Karaloğlu, AESOB Sicil Bürosu personellerinden sicil işlemleriyle ilgili bilgi aldı. Bu sırada sicil yaptıran esnaflarla sohbet eden Karaloğlu, esnafın sicil işlemlerinin 10 dakikada tamamlandığı bilgisi üzerine “Birliğimiz iyi çalışıyor demek ki” dedi.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Sicil Müdürü’yle görüşerek AESOB’un 75 bin aktif üyesi olduğu bilgisini alan Karaloğlu, TESK Başkanı Bendevi Palandöken ve protokol ile birlikte Başkanlık makamında AESOB Başkanı Adlıhan Dere ve oda başkanlarıyla bir süre sohbet ettiler.
Kaynak: İHA