AK Parti Amasya İl Başkanı Ünek Açıklaması

'28 Ocak'ta düzenlediğimiz mitingimize, yaklaşık 60 bin civarında Amasyalı hemşehrimiz Cumhurbaşkanımızı görmek ve onu dinlemek için akın etti'.

AMASYA - AK Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek, "28 Ocak'ta düzenlediğimiz mitingimize, yaklaşık 60 bin civarında Amasyalı hemşehrimiz Cumhurbaşkanımızı görmek ve onu dinlemek için akın etti." dedi.

Ünek, bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, 28 Ocak'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen il kongresinin, coşkulu bir şekilde geçtiğini söyledi.

Farklı ideolojiden olan insanların da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermek için kongreye geldiğini vurgulayan Ünek, şöyle konuştu:

"28 Ocak'ta düzenlediğimiz mitingimize, yaklaşık 60 bin civarında Amasyalı hemşehrimiz Cumhurbaşkanımızı görmek ve onu dinlemek için akın etti. AK Parti'nin dışındaki farklı ideolojilerden, farklı siyasi partilerden, farklı düşünen insanlarımızın da Sayın Cumhurbaşkanımıza destek amaçlı oraya geldiğini biliyoruz. Şu anda ülkemizin ihtiyacı olan tamda bu. Böyle bir harekatın gerçekleştiği Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Suriye'nin kuzeyinde oluşan teröristleri temizlemek için giriştiği böyle bir harekat esnasında da bize düşen birlik ve beraberlik oldu. Hamdolsun bunu Amasya da hep birlikte sağladık."

Toplantıya, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Necmettin Topsakal, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Altunbaş ve İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Çittır katıldı.
Kaynak: AA