AK Parti Kemer Yönetimi, Asfalt Çalışmalarını Denetledi

AK Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, Antalya Büyükşehir Belediyesince Kemer-1 yolunda sürdürülen asfaltlama çalışmalarına ilişkin inceleme yaptı.

Minta, parti yönetimi ile Antalya Büyükşehir Belediyesinin Kemer-1 yolunda sürdürdüğü asfaltlama çalışmalarını inceledi ve Büyükşehir Belediyesi Kemer Koordinatörü Hasan Kal'dan bilgi aldı.

İncelemelerinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Minta, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in, Kemer'i ziyaretinde, "Kemer'i 1980 modelden 2020 modele dönüştüreceklerini" söylediğini hatırlatarak, "Kemer halkı yıllardır Kemer-1 girişiyle alakalı sıkıntılarını dile getiriyordu. Biz de bunu başkan Türel'e ilettik ve hemen çalışmaları başlattı. Halkı büyük bir mağduriyetten kurtaracağız. Türel'e teşekkür ederiz." dedi.

Minta, bu yılın Kemer için hizmet yılı olacağını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Hizmet parolasıyla yola çıktık. Bazen büyükşehirle ilgili eleştiriler oluyor. Bu eleştirileri yapanların ilçelerin eski ve yeni halini kıyaslamalarını istiyorum. Bazıları bir ilçeyi bile yönetemezken, büyükşehir belediyesi 19 ilçeyi yönetiyor. Kemer'deki bu yol bile en güzel örnek. Bu yolu yerel belediyenin yapması gerekiyordu ama böyle hizmet anlayışında değiller. Kemer Belediye Başkanı bir de kalkmış Menderes Türel'e belediyecilik öğreteceğini söylüyor. Hayretle izliyoruz. Bu yolu yapamayıp Türel'i eleştiriyor. Amacımız hizmet, Kemer'i taş devrinden kurtaracağız. Bu taş devri durup dururken başlamadı. Bunu Kemer'e yaşatanlar var. Bu zihniyetten kurtaracağız."

Kaynak: AA