Yozgat'ta Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

Yozgat'ta, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin’de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’na vatandaşların maddi ve manevi destekleri sürüyor.

Yozgat’ta bir işitme merkezi sahibi Hamdi Erciyas, TSK’nın Afrin’de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak amacıyla şehit yakınları gazi ve asker yakınlarının işitme cihazı ihtiyaçlarını ücretsiz karşılayacaklarını söyledi.

Erciyas, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında vatandaşların duyarlılık gösterip askerin yanında olduğunu belirterek, "İşitme merkezi olarak iş yerimizin kapılarını şehit ve gazi yakınlarına ve tüm asker ailelerine ücretsiz işitme cihazı vererek açıyoruz. İşitme cihazı ihtiyacı olan şehit ve gazi yakınlarımıza ücretsiz hizmet vermek bizleri onurlandırır." dedi.

Türk milletinin birlik ve beraberlik içerisinde Zeytin Dalı Harekatı'na destek olduğunu aktaran Erciyas, "Vatandaşlarımız, başta dualarıyla askerimizi desteklerken, bir çok vatandaşımız da yapabileceklerinin en iyisini yapmaya çalışıyor. Biz de ne yapabiliriz diye düşündük ve şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarımıza bu şekilde bir destekle askerimizin yanında olduğumuzu göstermek istedik. Bu ülke için gerekirse canımızı dahi veririz." diye konuştu.

Erciyas, işitme cihazının bir kısmını devletin karşıladığını ancak, kalan kısmını şahısların karşıladığını vurgulayarak, "Biz şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları ile asker yakınlarından bu ücreti almayacağız." ifadesini kullandı.

Zeytin Dalı Harekatı’nda Afrin’deki askerlere başarı dileyen Erciyas, TSK’nın başarısı için dua ettiklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA