'Medeniyetimizin Keşfi' Programı

AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök ve Yönetim Kurulu üyelerinin, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kollarının düzenlediği "Medeniyetimizin Keşfi" programı kapsamında Kudüs'e ziyarette bulunduğu bildirildi.



Partiden yapılan açıklamaya göre,AK Parti Genel Merkez Gençlik Kollarının düzenlediği "Medeniyetimizin Keşfi" programı kapsamında Kudüs'e giden Gök ve yönetimi, Kudüs'teki kutsal mekanları ziyaret etti.

Gök ve beraberindekiler Türkiye'nin Kudüs Başkonsolosu Büyükelçi Gürcan Türkoğlu ile Tel Aviv Büyükelçisi Kemal Ökem'i de ziyaret etti.

Ziyaretlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Gök, şunları kaydetti:

"Ziyaretimiz boyunca Mazlum Filistin halkının ve masum Filistinli çocukların yanlarında yer alıp onları mutlu etmeye çalıştık. Filistin halkı Türkiye'yi, Türkleri ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a aşırı derecede sevgi besliyor. Türk olduğumuzu duyunca ilgi alaka artıyor. Türkiye ve Recep Tayyip Erdoğan'a sevgi gösterilerinde bulunuyorlar. Dükkanlarında Türk bayrağı bulunduruyorlar. Orada olmamız Filistin halkına güç veriyor. Herkese Kudüs’e gitmeyi tavsiye ediyorum."

Kaynak: AA