Halk Günü Toplantıları Devam Ediyor

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in başkanlığında her hafta pazartesi günleri gerçekleşen ‘Halk Günü Toplantıları’ sürüyor.

Halk Günü Toplantıları Devam Ediyor
Toplantıya Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Bilicioğlu, belediye kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vatandaşların yoğun olarak katıldığı program belediye meclis salonunda gerçekleşirken vatandaşların sorunlarını dinleyen Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer sorunların çözümü konusunda notlar alarak beraberindeki kurum müdürlerine talimatlar verdi.

Vatandaşların çeşitli konularda istek ve taleplerini dinleyen Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Ürkmezer, “Devletimiz milletimiz için vardır. Bu noktada vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek, ihtiyaç ve eksikliklerin giderilmesi için adaletli şekilde davranmak bizim görevimizdir. Vatandaşlarımızı dinliyor, sorunları tespit ederek imkanlar ölçüsünde çözümü için gayret gösteriyoruz. Burada bize aktarılan sorun, sıkıntı, şikayet ve talepleri, ben ve kurum müdürlerimiz takip edecek ve en kısa sürede sonuçlandırılmasını sağlayacağız. Anında çözülmesi gerekenleri burada birlikte çözeceğiz. Müdürlerimizin tamamı burada onlar da kendi görev ve sorumluluk alanlarına ilişkin sorunları çözecekler” dedi.

‘Halkla Buluşma’ adı altında toplantılar yapmaya devam edeceklerini ifade eden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer bu toplantıların amacının sorunların birinci elden dinlenmesi ve eksikliklerin giderilmesi olduğunu belirterek iletilen her talebin de takipçisi olacaklarını sözlerine ekledi. Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Ürkmezer’e teşekkür eden vatandaşlar, sorunlarının dinlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Kaynak: İHA