Aranması Bulunan İki Şüpheli Ormanlık Alanda Yakalandı

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde haklarında yakalama kararı olan iki şüpheli saklandıkları ormanlık alanda jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltın alındı.

Edinilen bilgilere göre, Akyazı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, haklarında yakalama kararı olan ve bir süredir aranan M.K., ve A.O.Y., isimli şahısların Akyazı ilçesi Gökçeler Mahallesinde bulunan ormanlık alan içerisinde bir kulübede saklandıklarını tespit etti. Ekipler gece saatlerinde kulübeye operasyon düzenledi.

Şahısların barındıkları kulübenin etrafını saran jandarma ekiplerinin geldiğini fark eden M.K., isimli şüpheli kulübeden çıkarak Mudurnu çayına atlayarak kaçmaya çalıştı. Ekipler yaptıkları takip sonrasında M.K., isimli şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. Aynı kulübede barınan A.O.Y. isimli şahıs ise kulübenin içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

Öte yandan yakalanan şahıslardan M.K.’nın cezaevi firarisi olduğu, başta uyuşturucu madde imal ve ticareti olmak üzere 5 ayrı suçtan arandığı, A.O.Y. ’nin ise orman kanununa muhalefet suçundan kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu öğrenildi.
Kaynak: İHA