Mehmetçikleri Unutmadılar

Altıeylül Belediyesi tarafından Afrin’de Zeytin Dalı Harekatına katılan Mehmetçikler için kampanya başlatıldı. Manevi destek amaçlı başlatılan kampanyaya vatandaşlar tarafından hazırlanan iç çamaşırı ve çoraplar kolilerle beyaz masa ekiplerine teslim edildi.

Mehmetçikleri Unutmadılar
Kampanyaya ilçede hizmet veren özel bir kreş 4 koli ile destek verdi. Kreş Müdürü Şüheda Ay, İyi Değerler Eğitimi çerçevesinde ‘Sevgi ve Sorumluluk’ projesi kapsamında kreş personeli, öğrencileri ve veliler ile birlikte işbirliği ve dayanışma örneği verdiklerini belirtti.

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ise “Türk Silahlı Kuvvetlerimiz aslan Mehmetçiğimizin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.. Biz de çam sakızı çoban armağanı, dualarımızın yanı sıra böyle bir kampanya ile Afrin’de çarpışan askerlerimize bir nebze moral vermek ve yanlarında olduğumuzu hissettirmek istedik. Duyarlılık gösterip kampanyamıza destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Özellikle mini mini yavrularımıza Vatan - Bayrak sevgisini aşılayıp, yardımlaşma bilincini aşılayan eğitimci arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederim. Biz bir ve beraber oldukça hiç kimsenin gücü bu güzel Vatanı bölmeye yetmeyecektir” dedi.

Kaynak: İHA