Forum Trabzon'dan 'Hayvan Dostlarımızla Paylaşıyoruz' Projesi

Forum Trabzon, hayvan dostlarını düşünerek anlamlı projeye imza attı. Oluşturulan özel istasyonda minik dostlar için yiyecek toplanması uygulamasının yanı sıra konu hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Hayvanları Koruma Derneği’nin de desteğiyle pek çok çalışma yürütülüyor.

Alışveriş merkezi ziyaretçilerinden artan yiyecekleri “Hayvan Dostlarımızla Paylaşıyoruz” sloganıyla değerlendiren Forum Trabzon, hem çocuk hem de yetişkin tüm misafirlerini alışveriş merkezinde çeşitli noktalara yerleştirilen duyurularla konu hakkında bilinçlendirerek farkındalık oluşturmayı açlıyor.

AVM’nin yemek katında oluşturulan özel istasyonda, gençler ziyaretçilerle konunun önemine ilişkin bilgi paylaşımında bulunuyor. Aynı bölüme duyarlı vatandaşların hayvanlara bağışlanmak üzere getirdiği yiyeceklerin de toplandığı özel bir konteyner yerleştirilen proje kapsamında, yemek katındaki masaları dolaşarak artan yemeklerin toplanmasını sağlayan ekipler de görev yapıyor. Toplanan yemekler ise Hayvanları Koruma Derneği işbirliği ile Trabzon Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı’na gönderiliyor.
Kaynak: İHA