Süleyman Soylu istifa mı edecek?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifa edeceği yönünde çıkan haberlere AK Parti Gaziantep Millletvekili Şamil Tayyar'dan yalanlama geldi.

Süleyman Soylu istifa mı edecek?
Süleyman Soylu istifa mı edecek?
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, memleketi Trabzon'da yaptığı bir konuşma istifa edeceği yönünde haberlerin çıkmasına neden oldu. Soylu'nun istifa edeceği yönündeki haberlere AK Parti Gaziantep Millletvekili Şamil Tayyar'dan yalanlama geldi.

Sosyal medya hesabı Twitter adresinden 'İçişleri Bakanı Süleyman Soylu istifa edecek veya görevden alınacak diye bekleyenlere kötü haberim var!' mesajını paylaşan Tayyar, 'Bakan yerinde, Reis'in desteği arkasında. Artık dağılabilirsiniz.' diye yazdı.

Bakan Soylu, Trabzon'da yaptığı konuşmada “Eğer, sıkıntıda olduğunuz görülüyorsa geri çekilmekten hiçbir zaman vazgeçmeyin. Geri çekilmek de bir erdemdir. Geri adım atmak da bir erdemdir. Recep Tayyip Erdoğan'ın bir neferiyim. Hangi görevde olursam olayım Recep Tayyip Erdoğan'ın neferi olarak hayatıma devam edeceğim. Hakkınızı helal etmenizi diliyorum. En önemli görev Trabzon milletvekilliğidir. En çok özlediğim kızım ve oğlumdur. Allah inşallah çok yakın bir zaman içerisinde onlarla daha çok sık birlik ve beraber olmak nasip eder” demişti.