'Okuma-Yazma Seferberliği' Kırklareli'nde Başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın yurt genelinde başlattığı "Okuma-Yazma Seferberliği" Kırklareli'nde de başladı.

Kırklareli Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Kocakundakçı başkanlığında valilik Atatürk Toplantı Salonu'nda bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ali Bekar, burada yaptığı konuşmada, kentte okuma yazma bilmeyen tek bir kişinin kalmaması için mücadele ettiklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın yurt genelinde başlattığı "Okuma-Yazma Seferberliği" kapsamında, okuma yazma bilmeyen vatandaşların evlerine kadar hizmet vereceklerini belirten Bekar, açılan kurslar ile 9 yılda okuma yazma oranlarının arttığına dikkat çekti.

Vali Yardımcısı Koçakundakçı ise, "Okuma-Yazma Seferberliği"ni önemsediklerini belirterek, kendilerine katkı sunan herkese teşekkürlerini iletti.

Toplantıya, Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, Cumhuriyet Savcısı Mustafa Kapıcı, İŞKUR Müdürü Hasan Aksoy, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Bilal Kuşoğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Funda Eylem Özel, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür Yardımcısı Kenan Mete, Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Ali Fuat Şeker ile okul müdürleri katıldı.

Kaynak: AA