AK Parti Ordu Milletvekili Gündoğdu Açıklaması

'Türk ordusu her zaman kurulan tuzakları bertaraf ederek amacına ulaşmıştır'.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, "Türk ordusu her zaman kurulan tuzakları bertaraf ederek amacına ulaşmıştır." dedi.

Gündoğdu, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ordu İl Temsilciliğinin düzenlediği programda gençlerle bir araya geldi.

Vakıf binasında gerçekleştirilen programda konuşan Gündoğdu, Ordu'nun ilçelerine yaptığı ziyaretlerde, vatandaşlar tarafından askerlere her zaman dua edildiğini söyledi.

Hemşehrilerinin, Zeytin Dalı Harekatı'nın başarılı sonuçlanması yönünde temennilerini ilettiğini anlatan Gündoğdu, sınırda yuvalanmaya başlayan terör örgütüne göz yumacak hallerinin olmadığına vurgu yaptı.

Gündoğdu, kimsenin Türkiye'yi bir başka devletle karıştırmaması gerektiğine dikkati çekerek, "Türkiye, çok güçlü bir orduya sahip devlettir. Türk ordusu her zaman kurulan tuzakları bertaraf ederek amacına ulaşmıştır. Afrin'in terör unsurlarının elinde olması Türkiye için açık bir tehdittir ve askerimiz bu tehdidi bertaraf etmek için oradadır." dedi.

Gençlerin, ülke meselelerine eğilmesinin, gündem hakkında beyin fırtınası yapmasının ve değerlendirmelerde bulunmasının kendilerini mutlu ettiğini aktaran Gündoğdu, "Yarın ülke yönetiminde söz sahibi olacak olan gençlerimizin donanımlı yetişmesi çok önemli. Bu bağlamda ilgili tüm gençlerimizi yürekten destekliyorum." diye konuştu.
Kaynak: AA