Başkan Bahçeci, Muhtarlarla Buluştu

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 2009 yılından 2018 yılına kadar Kırşehir'de yaptıkları hizmetleri mahalle muhtarları ve azalarına anlattı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, faaliyet sunumlarının ardından konuşan Başkan Bahçeci, muhtarlarla birlikte kendilerinin ortak amaçlarının bu şehre hizmet etmek ve Kırşehir'de hizmet çıtasını en üst seviyelere çıkarmak olduğunu dile getirdi.

Göreve geldiklerinde, şehrin var olan sorunlarını çözüme kavuşturduklarını, sosyal, kültürel, çevre, trafik ve temizlik alanlarında Kırşehir’de önemli adımlar attıklarını ifade eden Bahçeci, şunları kaydetti:

"Kırşehir yıllarca çekişmeler ve dedikodularla uğraşmaktan ilerleyemedi. Bizler kişilerle uğraşmak yerine, projelerimize odaklandık. Kırşehir'de hiç bir kesimi ayırt etmeden onları kucaklayarak projelerimizi hayata geçirdik.

İşte bu azimle ve aşkla çalışarak Kırşehir’imizi geleceğe hazırlayacak projeleri hayata geçirdik. Alt yapıdan üst yapıya, yollarından parklarına kadar. Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi, Güzler ve Kent Parkı, Cacabey Meydanı, Ahi Evran Külliyesi ve bir çok projelerle Kırşehir’in ana damarları.

Kırşehir'in bütün ihtiyaçlarını yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Yeni projelerimizle İnşallah Kırşehir Türkiye’nin en güzel, en yaşanabilir şehirlerinden birisi olacak. Yaptığımız bu faaliyet sunum toplantıları bizler için çok önemli. Sizlerin fikirlerine de çok önem veriyoruz. Ortak akılla yapılan işlerin çok faydalı olduğunu düşünüyorum."

Kaynak: AA