Bingöl'de 'Vefa Ve Kardeşlik' Toplantısı

AK Parti Bingöl İl Başkanlığı, düzenlediği "Vefa ve Kardeşlik” toplantısıyla partinin kuruluşundan bugüne görev yapan üyelerini bir araya getirdi.

Kentteki bir restoranda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu, AK Parti Bingöl İl Başkanı Mehmet Hanefi Güler, Merkez İlçe Başkanı Feyzi Kızıl, Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Bayantemur, eski ve yeni teşkilat mensupları katıldı.

Bingöl Milletvekilli Fehmioğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, bir süre önce Bilaloğlu köyünde meydana gelen kazada hayatını kaybeden 4 kişi ile geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Oğur’a rahmet diledi.

Partisinin kuruluşundan bu yana hizmeti olan üyelerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Fehmioğlu, "Bu tür etkinliklerin sık sık olması gerektiğine inanıyorum. Partimizin başarısı her türlü mevki ve makamların önündedir. Kuruluşundan bugüne gerek vekillik gerek teşkilat bazında her dönem değişimler olmuştur. Bizim partimizin durumu basit bir parti durumu değildir. Biz bu işe dava olarak bakıyoruz." diye konuştu.

İl Başkanı Güler de AK Parti'nin yaptığı hizmetlerin saymakla bitmeyeceğini belirterek, bugüne kadar partiye hizmet edenlere teşekkür etti.

Kadın ve gençlik kollarıyla tüm teşkilat olarak halkın hizmetinde olduklarını aktaran Güler, "Biz mevki, makam partisi değiliz. Bizler için önemli olan samimiyettir, kardeşliktir ve sadakattir. " ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA