Astsubay Adayı Trafik Kazasında Şehit Oldu

İstanbul’da Tuzla Piyade okulunda eğitim gören Astsubay adayı Osman Korkmaz, geçirdiği trafik kazasının ardından verdiği 5 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Şehit asker, memleketi Gaziantep’te düzenlenen törenle defin edildi.

Gaziantep’in Tuzla ilçesi Piyade okulunda eğitim gören Astsubay Adayı Osman Korkmaz, 11 Şubat Pazar günü sabah saatlerinde çarşı iznine çıkıyor. Okul yakınlarında alkollü olduğu ileri sürülen ve tutuklandığı öğrenilen sürücünün araçla çarpması sonucu ağır yaralanan Korkmaz, kaldırıldığı hastanede 5 gün boyunca yaşam mücadelesi verdi. Korkmaz, yoğun bakım ünitesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit oldu. Şehit olan Astsubay adayı Osman Korkmaz’ın cenazesi memleketi Gaziantep’e getirildi.

Şehidin cenazesi, Şehitkamil ilçesi Taşlıca Mahallesi’nde öğle namazını müteakip, gerçekleştirilen askeri törenin ardından dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Şehidin Uzman Çavuş olan kardeşleri Ömer ve Ahmet ile babası Şıho’nun da katıldığı cenaze törenine askeri erkan da yer aldı. Şehidin yakınları ise göz yaşlarına boğuldu. Şehit yakınlarının feryatları yürekleri dağladı.

Öte yandan, şehit Osman Korkmaz’ın, bir hafta önce memleketine gelerek kardeşinin nişanına katıldığı öğrenildi.
Kaynak: İHA