Başkan Remzi Aydın Liselilerle İle Buluştu

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın,“Liseliler Buluşuyor”etkinliği kapsamında Eyüp Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile buluştu.

Başkan Remzi Aydın Liselilerle  İle Buluştu
Öğrencilik ve çalışma hayatının ilk yıllarından bahsedenEyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın,öğrenciler ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Gençlerin okul notlarını iyi tutması gerektiğini fakat düşük notlar için de kendilerini üzmemesi gerektiğini belirten Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, gençlerin hedeflerine emin adımlarına ilerlemesini tavsiye etti.

Öğrencilerin gelecekteki kariyer hayatı konusunda da tavsiyelerde bulunan Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın,“İşinizi iyi yaparsanız, mutlu olursanız, geçim sıkıntısı yaşamazsınız”şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından öğrencilere soru soran Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, öğrencilerin hem konuşmaya hem de Eyüpsultan’a dair merak ettiği konulara açıklık getirdi.

Gençlerin sportif anlamda gelişebilmesi için her türlü imkanı sağlamaya çalıştıklarını belirten Başkan Remzi Aydın, sporun hayatın her alanına olumlu etki kattığını belirtti.

Etkinlik, Eyüp Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdiresi Dilek Maden’in, Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın’a çiçek takdim etmesiyle son buldu.
Kaynak: İHA