Yaşamaz Denilen Azra 5. Yaş Gününü Kutladı

Antalya'da, milyonda bir görülen ve tedavisi bulunmayan Tay-Sachs (enzim eksikliği) hastalığı nedeniyle yaşam umudu olmayan Azra Cunduz, 5. doğum gününü kutladı.

Mehmet ve Derya Cunduz çifti, milyonda bir görülen ve tedavisi bulunmayan Tay-Sachs (enzim eksikliği) hastalığı nedeniyle yaşamaz denilen kızları Azra'nın 5. yaşının mutluluğunu, bir kafede düzenledikleri doğum günüyle sevdikleriyle paylaştı.

Anne Derya Cunduz, duygusal anların yaşadığı doğum günü kutlamasında yaptığı açıklamada, Azra'ya daha 1 yaşındayken Tay Sachs teşhisi konulduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

"O gün doktorlar bize Azra 4 yaşına kadar yaşar dediler. Azra şu anda 5. yaş gününü kutluyor. Böyle bir meleğe sahip olduğum için öncelikle Yüce Rabbime, sonra Azra'ya çok çok teşekkür ediyorum. İyi ki doğmuş. Kimin kimden önce öleceğini Allah bilir ama yaşadığı her dakika her saniye ona en ufak bir mutluluğu ve rahatlılığı veriyorsam binlerce şükürler olsun. İyi ki var, iyi ki doğmuş ve iyi ki benim olmuş."

Baba Mehmet Cunduz da çok heyecanlı olduğunu belirterek, kendisini adeta kızı yeniden doğmuş gibi hissettiğini belirtti.

Allah'tan hep çocuk istediklerini dile getiren Cunduz, "Allahım bize büyük bir lütuf göstererek melek gönderdi. Çok mutluyuz ve gururluyuz. O bize bir melek gönderdi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA