Vali Yılmaz Veda Etti

Valiler Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişine atanan Tuğba Yılmaz, veda mesajı yayımladı.

Yılmaz mesajında, 16 Haziran 2016 tarihinden itibaren görev yaptığı Yalova'da görevini layıkıyla tamamlayıp emaneti teslim ettiği için Allah'a hamd ettiğini belirtti.

Yalova'da yaklaşık 2,5 yıllık görev süresince ilin huzur ve mutluluğu, kalkınması ve ilerlemesi için yoğun bir emek sarf ettiğini kaydeden Yılmaz, "Mazlumlara, gariplere, hastalara, yetim ve öksüzlere kol kanat germeye, dertlerine çare olmaya çalıştım. Valiliğimizin kapılarını halkımıza açıp, devletimizin şefkat elini uzattığımız gibi çoğu kez sorunları yerinde dinlemeyi tercih ettim.

Görevim boyunca hak ve hakikat çizgisinden sapmadan kararlar almaya özen gösterdim. Göreve geldiğim ilk gün açıkladığım gibi adaletli, şeffaf, demokratik, eşitlikçi, katılımcı ve istişareye açık bir yönetim anlayışı sergiledim." ifadesini kullandı.

Yılmaz, Yalova'da her zaman demokrasiyi ve hukuku en iyi şekilde yaşatmak için çaba sarf ettiğini de aktararak şöyle devam etti:

"Çalışmalarımızı vatandaş odaklı, sevgi ve saygı çerçevesinde yürütme prensibi ile hareket ettim. "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" düsturunu benimsedim. Vatandaşlarımıza en güzel şekilde hizmet edebilmek için istişareye önem veren katılımcı bir ekip ruhuyla çalıştım. Tüm çalışmalarımızda bizlerin en büyük kazanımlarının aldığımız dualar olduğunun bilincinde oldum. Aynı anlayış ve heyecanla devletimize ve milletimize bundan sonrada farklı mercilerde hizmet etmeye devam edeceğim."

Toplumun tüm kesimine teşekkür eden Yılmaz, "Böylesi güzide bir ilimizde vatandaşlarımıza vali olarak hizmet etme fırsatı sunan ve tüm çalışmalarımızda bizlere önder olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Kaynak: AA