Şırnak'ta 'Kendimi De Seviyorum Kentimi De' Etkinliği

AK Parti Şırnak İl Gençlik Kolları "Kendimi de Seviyorum Kentimi de" standı açtı.



Atatürk Mahallesi Sanat Sokağı'ndaki etkinlikte açılan standa gençler ilgi gösterdi.

30 Mart 2019 yapılacak yerel seçimlerde gençlerin fikirlerini almak, kentin sorunlarını raporlaştırmak amacıyla kurulan stantta görüşlerini dile getirdi.

Şırnak AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Halit Olcay, yaklaşan yerel seçimler öncesi gençlerin kent hakkındaki fikirlerini dile getirmek için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Kentin gençleri için toplandıklarını ifade eden Olcay, "Kendimi de seviyorum Kentimi de sloganıyla yaklaşan yerel seçimler öncesi onların fikirlerini almak istedik. Birçok gencimizi belki fikrini söylemeye üşenip çekiniyordur. Bizde buraya yönetimimizle birlikte gelip, böyle bir proje hazırladık. Gençlerimiz gelsin düşüncelerini yazsın. Fikir özgürlüğüne katkıda bulunmak için bugün buradayız." dedi.

AK Parti Şırnak İl Gençlik Kolları Başkanlığının projesini umut verici olarak değerelendiren Cihat Katar, "Kendimi de seviyorum Kentimi de seviyorum son derece anlamlı bir slogan. Çünkü biz Şırnaklı gençler olarak memleketimizi çok seviyoruz. Kendimizi sevdiğimiz kadar memleketimizi de seviyoruz. Memleketimizin iyi hizmetlere ihtiyacı var." dedi.

"Kendimi de seviyorum Kentimi de seviyorum" standı, vatandaşların kent ile ilgili düşüncelerini tahtaya yazmasıyla son buldu.

Kaynak: AA