Gölcük'ten Kısa Kısa

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Yüksel Pehlevan, "Hastalarımıza daha iyi hizmet verebilmek amacı ile hekim kadrosunu güçlendirme çalışmalarımıza başladık." dedi.

Pehlevan, gazetecilere yaptığı açıklamada, hizmet kalitesine çok önem verdiklerini vurguladı.

"Hastalarımıza daha iyi hizmet verebilmek amacı ile hekim kadrosunu güçlendirme çalışmalarımıza başladık." diyen Pehlevan, şöyle konuştu:

"Bu çalışmalarımızın kapsamında ilk olarak 13 pratisyen hekim atandı. Şu anda 10 pratisyen hekim göreve başladı. 3 pratisyen hekim ise önümüzdeki günlerde göreve başlayacaklar. Bunların dışında hastanemize kadrolu uzman doktor talebimiz üzerine atama başlatıldı. Yapılacak olan atamada uzman olarak dahiliyeci, kulak burun boğaz, çocuk doktoru ve kadın doğum uzmanı bu gün çekilecek kura ile toplam 4 uzman doktor kadrolu olarak atanacaklar. Atanacak olan uzman hekimlerimiz en kısa süre içinde hastanemizde göreve başlayacaklar. Hastalarımıza en iyi hizmeti verebilmek için tüm hastane yönetimi ve çalışanlarıyla birlikte gayret içerisindeyiz."

- Kurum risk taban ödenek bilgilendirme ve iş güvenlik toplantısı

Gölcük Milli Eğitim Müdürlüğünce, Gölcük AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toplantı Salonunda kurum risk taban ödenek bilgilendirme ve güvenlik toplantısı düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, toplantıda yaptığı konuşmada, toplantıya katılanlara teşekkür etti.

Gülsuyu, şöyle konuştu:

"Tüm eğitim kurumlarımızda eğitim alan öğrencilerimize karşı çok iyi bir şekilde ilgilenmemiz gerekir. Her öğrenciden haberdar olmalıyız. Özellikle öğrencimizin okula gelmeyip veya devamsızlığı olması ile ilgili konuda duyarlı olalım. Bir öğrencinin okula gelmediğini fark ettiğimiz anda hemen neden okula gelmediğini öğrenerek bilgi vermeliyiz. Devamsızlık konusunda öğrencinin durumu ile ilgili varsa sorunu çözmek için arayışta olalım. Öğrencilerimizin güvenliği için öncelikle tüm öğrencilerimizden haberdar olmalıyız."

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Şimşek ise, kurum risk taban ödenekleri çalışmalarına değinerek, "Bu çok önemli bir analizdir. Kurum içerisinde risk analizleri yaparken, en öncelikli olan risk için çalışmalar yapılmalı. Bunun için de yapılacak olan ödenekte ilk önce ön faturalayıp 3-4 firmadan teklif aldıktan sonra faturayı sisteme koymak gerekir. Örnek olarak asansörün kırmızıdan yeşile geçmesi ve yapılacak olan bakımı için firmalardan teklif alınacak. Firmaların verdiği en düşük fiyatla faturalayıp, sisteme koyacağız. Yangın ve herhangi acil durumlarda öncelikli görevli arkadaşlarımız var. Çünkü yangın ve acil durumlarla ilgili eğitimlerini almışlar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA