Çorlu Belediyesinden Dolandırıcılık Uyarısı

Çorlu Belediyesi, belediye başkanı ve yardımcılarının adı kullanılarak yapılmak istenen dolandırıcılıklara karşı uyarıda bulundu.

Çorlu Belediyesi, resmi sosyal medya hesaplarında son dönemde Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve başkan yardımcılarının adı kullanılarak vatandaşların dolandırılmak istendiği yönünde uyarı mesajı yayımladı.

Uyarı mesajında, başkan ve başkan yardımcılarının adı kullanılarak vatandaşların telefonla arandığı ve maddi manevi yardım taleplerinde bulunulduğu aktarıldı.

Mesajda, şu ifadelere yer verildi:

"Çorlu Belediye Başkanı ve başkan yardımcılarının adı kullanılarak bazı kurum ve kuruluşlar ile iş insanlarından maddi yardım talebinde bulunulduğu öğrenilmiştir. Çorlu Belediye Başkanı ve Başkan Yardımcılarının geçmişten bu güne hiçbir konuda hiç kimseden maddi yardım talebi olmamıştır. Bu tür taleplerin, kişilerin duygularını istismar ederek dolandırıcılık amacıyla yapıldığı düşünülmekte ve tespit edilenler ile ilgili gerekli şikayetler yetkili mercilere yapılmaktadır. Tarafınıza gelen bu tür taleplere itibar edilmemesi ve benzer girişimlerin belediyemizin 444 99 59 nolu telefonuna yada kolluk kuvvetlerinin 155 nolu telefonuna bildirilmesinin uygun olacağı kamu oyuna saygıyla duyurulur."

Kaynak: AA