Vali Büyükakın'dan İlçe Ziyaretleri

Vali Tahir Büyükakın, İnhisar ve Yenipazar ilçelerinde incelemede bulundu.

Vali Büyükakın'dan İlçe Ziyaretleri
İnhisar Kaymakamlığı'na atanan Mahmut Sami Yılmaz'ı makamında ziyaret eden ve çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Büyükakın, ilçe müdürlerinin de katıldığı toplantıda, devam eden projeleri değerlendirdi.

Atatürk İlkokulu ziyaretinde öğretmen ve Okul Aile Birliği temsilcileriyle bir araya gelen Büyükakın, sınıflarda öğrencilerle buluşmasında, ''Öğrenciler geleceğin Türkiye'si. Bu ülke ve millet için çok çalışmalıyız. Bu ülkenin, bizlerin geleceği öğrencilere inancımız tam. Ülkeyi çok daha ileriye taşıyacaklar.'' ifadesinde bulundu.

Buradan Yenipazar ilçesine geçen Büyükakın'ı Kaymakamlık görevine atanan Kaymakam Yavuz Kartal ve Belediye Başkanı İlhan Özden ile ilgililer karşıladı.

İlçedeki hizmetler hakkında Kaymakam Kartal'dan bilgi alan ve bir süre görüşen Büyükakın, daha sonra Selim köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.

Yapılan hizmetleri incelemek ve vatandaşlarla birlikte olmak amacıyla periyodik aralıklarla gerçekleştirdiği ilçe ziyaretlerinde iş takibi ve planlamasına önem verdiğini ifade eden Büyükakın, şunları kaydetti:

''Makamda kalmayı değil, sahada, halkın içinde olmayı tercih ediyor, hizmetlerimizi bu şekilde denetliyor ve planlıyorum. Sokakta, okulda, camide, fabrikada kısacası hayatın içinde, halkla iç içe olmayı doğru buluyorum. Bilecik tarım arazileri ve ürettiği ürünlerle ülkemizde önemli bir yere sahip. Tarım ve hayvancılık anlamında avantajları olan bir bölgedeyiz. Çiftçilerimiz, köylülerimiz ve bizler bir araya gelerek bu avantajlarımızı çiftçimizin, köylümüzün kazancını arttıracak şekilde planlamalıyız. Devlet olarak çiftçimizin, köylümüzün yanındayız. Her türlü desteğe, her zaman hazırız.''

Kaynak: AA