KLÜ'de Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Hukuk Fakültesi 2018-2019 eğitim öğretim yılı akademik kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Rektör Prof. Dr. Bülent Şengörür'ün başkanlığında rektörlük binasında gerçekleştirilen toplantıya, Hukuk Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Neziha Musaoğlu, Fakülte Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Burçin Aydoğdu ile öğretim elemanları katıldı.

Musaoğlu, burada yaptığı konuşmada, 103 kontenjanın tamamının dolduğunu söyledi.

Çok heyecanlı ve gururlu olduklarını bildiren Musaoğlu, fakültenin kurulmasında ve eğitime başlamasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Kontenjanlarının yüzde yüzünün dolduğunu anımsatan Musaoğlu, "Fakültemizin Kamu Hukuku ile Özel Hukuk bölümlerinde, 1 doçent, 6 doktor öğretim üyesi, 1 öğretim görevlisi doktor, 1 araştırma görevlisi doktor, 20 araştırma görevlisi olmak üzere toplam 29 öğretim elemanı görev yapıyor. Araştırma görevlilerimizin 15'i görevlendirme ile Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde lisansüstü eğitimlerine devam ediyor." diye konuştu.

Şengörür ise, Kırklareli Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nin eğitim öğretime başlamasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek fakültenin kuruluş süreci, eğitim kadrosunun tamamlanması ve öğrenci alımı konularında yürüttükleri özverili çalışmaları anlattı.

Kaynak: AA